verlichting

Verlichting is essentieel. Verlichting is voor een groot deel bepalend voor de manier waarop wij de omgeving beleven. Kleur, sfeer, veiligheid en gezondheid zijn resultaten van een goed lichtplan met de juiste armaturen. Een goed lichtplan zorgt voor een duurzame oplossing.

Armaturen

Door ons grote assortiment armaturen kunnen wij maatoplossing bieden voor industriƫle-, project-, explosieveilige- of werkplekverlichting. Ons advies gaat verder. Naast het berekenen van de hoeveelheid licht geven wij ook advies over de invloed van licht. Licht heeft namelijk invloed op onze gezondheid, lichamelijk en geestelijk. Wij adviseren u hierover graag.

Lichtplan

Lichtplan essentieel voor een omgeving, sfeer, kleur, gezondheid en veiligheid. Naast dat een lichtplan dient te voldoen aan de wet- en regelgeving passen wij de nieuwste technologieƫn toe: energiezuinig, duurzaam, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Energiescan

Energiescan voor verlichting en elektrotechnische installatie. Wilt u duurzamer en/of energiezuiniger, vraag dan een energiescan bij ons aan. De energiescan geeft goede inzichten in huidige situatie om maatoplossingen aan te reiken voor de toekomst.