pomp

techniek

Pomptechniek zorgt voor een goede beheersing om vloeistoffen zoals water te circuleren, transporteren of afvoer in souterrains, kruipruimten, wasplaatsen, tuinen, terreinen en sportvelden. Een pompinstallatie zonder problemen is meestal het gevolg van een goed ontwerp en gemonteerde installatie. Om een goede werking van de pomp te garanderen is onderhoud noodzakelijk. Mocht er ondanks toch een storing optreden dan staan onze servicemonteurs voor u klaar. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en beheren degelijke, betrouwbare en eenvoudige pomptechnieken.

Pompen

Pompen voor elke toepassing. Elke situatie benodigd maatwerk voor pompen, leidingen, beveiligingen (waterniveau en vorst), programmaklok en meet regeltechniek. Onze expertise in pomptechniek strekt zich uit van het weg pompen van afvoerwater in en rondom gebouwen, beregeningsinstallatie sportvelden, drainage onder gebouwen, tuinen en sportvelden

Pompputten

Pompputten en bufferputten zijn er in vele soorten en maten. Erg lastig maar zeker zeer belangrijk is om de juiste kwaliteit en sterkte van pompputten en bufferputten te bepalen. Wij helpen u graag met advisering en ontwerp van de juiste pompputten en/of bufferputten te bepalen.