pomp

techniek

Pomptechniek zorgt ervoor dat vloeistoffen zoals water goed te circuleren, transporteren of af te voeren zijn in souterrains, kruipruimten, wasplaatsen, tuinen, terreinen en sportvelden. Een pompinstallatie valt of staat bij een goed ontwerp en een degelijk gemonteerde installatie. Om een goede werking van de pomp te garanderen is onderhoud noodzakelijk! Mocht er ondanks alles toch een storing optreden, dan staan onze servicemonteurs uiteraard voor u klaar. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en beheren degelijke, betrouwbare en eenvoudige pomptechnieken.

Pompen

Iedere situatie benodigd maatwerk voor pompen, leidingen, beveiligingen (waterniveau en vorst), programmaklok en meet regeltechniek. Onze expertise ligt in het wegpompen van afvoerwater in en rondom gebouwen, beregeningsinstallaties voor sportvelden en drainage onder gebouwen, tuinen en sportvelden.

Pompputten

Pompputten en bufferputten zijn er in vele soorten en maten. Er is kennis en ervaring nodig om de juiste kwaliteit en sterkte van pompputten en bufferputten te bepalen. Wij helpen u graag met advisering en ontwerp van de juiste pompputten en/of bufferputten voor uw specifieke situatie.