duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk punt in de tegenwoordige samenleving. Duurzaamheid kan op vele manieren in de praktijk worden gebracht, van een tweede leven van gebouwen, comfortverbetering, energiebesparing en zelfs eigen energie produceren. Met een juiste integratie van advies en techniek zorgen wij voor een rendabel en flexibel gebouw. Er zijn ook nog steeds duurzaamheidssubsidies waar u misschien voor in aanmerking komt. Laat u door ons informeren!

Energiemanagement

Energiemanagement biedt vele mogelijkheden om (energie)kosten te besparen en om comfort te verbeteren. Op basis van (realtime) inzicht in uw energiegebruik, kunt u gericht besparingsmaatregelen treffen. Op deze manier creƫert en handhaaft u de gewenste energiesituatie voor uw onderneming.

PV panelen

PV Panelen (Photo Voltaic panelen oftewel zonnepanelen) zetten zonlicht om in elektriciteit: schone energie. Wij adviseren, installeren en beheren complete PV installaties; zonnepalen, omvormers en montagesystemen voor platte en hellende daken en gevels.

Innovaties

Onze kracht is om slimme, kostenbewuste en tijdbesparende innovaties te ontwikkelen. Innovatie geeft een voorsprong op de concurrentie.