duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Duurzaam kan op vele manieren in de praktijk worden gebracht een tweede leven van gebouwen, comfortverbetering, energiebesparing en zelfs energie produceren. Met een juiste integratie van advies en techniek zorgen wij voor rendabele, flexibel en energiek gebouw. Er zijn ook nog steeds duurzaamheidssubsidies, laat u door ons informeren.

Energiemanagement

Energiemanagement biedt vele mogelijkheden om (energie)kosten te besparen en het comfort te verbeteren. Op basis van (realtime) inzicht in uw energiegebruik, kunt u gericht besparingsmaatregelen treffen. Op deze manier creƫert en handhaaft u de gewenste energiesituatie voor uw onderneming.

PV panelen

PV Panelen (Photo Voltaic panelen) zetten zonlicht om in elektriciteit, schone energie. Wij adviseren, installeren en beheren complete PV installaties; zonnepalen, omvormers en montagesystemen voor platte en hellende daken en gevels.

Innovaties

Innovatie is onze kracht om vernieuwingen slim, kostenbewust en tijd besparend te ontwikkelen. Innovatie geeft een voorsprong op de concurrentie.