domotica

Domotica zorgt voor een comfortabele, veilige en energiezuinige leefomgeving. Een domoticasysteem is eenvoudig centraal te bedienen en te beheren via touchscreen, tablet of smartphone. Denk hierbij aan elektrische voorzieningen en apparatuur zoals verlichting, ventilatie, communicatie systemen, beeld- en geluidsinstallaties. Onze specialisten stemmen het domoticasysteem volledig af op uw specifieke wensen en behoeften.

Gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering integreert de functionaliteit van alle aanwezige installaties tot één systeem. Integratie van gebouwgebonden installaties resulteert in energiezuinige en comfortabele werkomgevingen.

Telefonie

Telefonie heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is een multimedia-communicatie (audio, video en data) middel geworden. Op basis van behoeften en wensen bieden wij een passende telefonie oplossing. Of het nu gaat om een telefooncentrale, vaste- of mobiele telefoons, in de cloud of op locatie, met of zonder video wij zorgen voor een volledige integratie.

Wifi

Wifi is een onmisbaar onderdeel geworden van onze maatschappij. De grote verscheidenheid aan gebruikers en apparaten maakt het behoorlijk uitdagend om een omgeving betrouwbaar, stabiel en goed te beveiligen. Ons advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een sterk en betrouwbaar draadloos wifi netwerk.