domotica

Domotica zorgt voor een comfortabele, veilige en energiezuinige leefomgeving. Een domoticasysteem is eenvoudig centraal te bedienen en te beheren via touchscreen, tablet of smartphone. Allerlei elektrische voorzieningen en apparatuur, zoals verlichting, ventilatie, communicatie systemen, beeld- en geluidinstallaties. Onze specialisten stemmen het domoticasysteem volledig af op uw wensen en behoeften.

Gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering integreert de functionaliteit van alle aanwezige installaties tot één systeem. Integratie van gebouwgebonden installaties resulteert in energiezuinige en comfortabele werkomgevingen.

Telefonie

Telefonie heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling door gemaakt. Het is een multimediacommunicatie (audio, video en data) middel geworden. Op basis van behoeften en wensen bieden wij een passende telefonie oplossing. als het nu gaat om een telefooncentrale, vaste- of mobiele telefoons, in de cloud of op locatie, met of zonder video wij zorgen voor een volledige integratie.

Wifi

Wifi is een onmisbaar onderdeel geworden. De grote verscheidenheid aan gebruikers en apparaten maakt het behoorlijk uitdagend om een omgeving betrouwbaar, stabiel en goed te beveiligd. Ons advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een draadloos wifi netwerk.