beveiliging

Beveiliging bestaat uit diverse complexe beveiligingssystemen; brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangscontrole. Door beveiliging integraal te benaderen bent u zeker van een totaaloplossing met het gewenste veiligheidsniveau. Goede beveiliging zorgt voor gewaarborgd systeem die voldoet aan de eisen die gesteld worden door uw verzekering, de brandweer en gemeente. Samen met u stellen wij een beveiligingsconcept op dat aan alle eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is van levensbelang. Niet alleen om materiële schade te beperken, maar vooral om menselijk leed te voorkomen. Brandbeveiliging helpt u om uw personeel te beschermen en in veiligheid te brengen wanneer dat nodig is. Wij adviseren u om u te laten informeren over de vele mogelijkheden die kunnen bijdragen aan een brandveilige omgeving.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging kan veel ellende voorkomen. Maar welke inbraakbeveiliging is nu voor uw specifieke situatie prettig? Een inbraakbeveiligingssysteem dient dan ook volledig afgestemd te zijn op alle aspecten, pas dan is het inbraakbeveiligingssysteem effectief. Wij maken een advies op maat en kijken ook naar uw organisatiestructuur, bouwkundige staat van het pand en naar binnen en buiten ruimten. Een integrale afstemming zorgt voor een inbraakveilig pand.

Cameratoezicht

Cameratoezicht heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling door gemaakt. Camera’s worden niet alleen meer voor observatie gebruikt. De camerasystemen worde steeds intelligenter met hoog resolutie beelden. Beelden kunnen centraal worden opgeslagen in databases en overal ter wereld worden bekeken.

In de retail kan een camerasysteem worden gebruikt om het gedrag van klanten te analyseren, zelfs dreigingen zoals diefstal worden gedicteerd en gemeld.

Toegangscontrole

Toegangscontrole zorgt voor beheersbare verkeersstroom. Toegangscontrole heeft grote voordelen, u kunt namelijk per medewerker bepalen voor welke ruimte hij  geautoriseerd is. Het koppelen van werktijdregistratie, agenda’s, kantineafname en parkeerbeheersysteem behoord allemaal tot de mogelijkheden.

Diefstal in de retail veroorzaakt elk jaar weer grote schade. Met detectiepoortjes voorkom je diefstal en schrikt de potentiele klanten niet af. Onze specialisten adviseren u graag over toegangscontrolesystemen.